Дом > Новости > Садржај
Средство против комараца воде дораду Спунлаце Нон-тканина од полиестера тканине и тестирање перформанси
Jan 27, 2016

Средство против комараца воду која није тканина тканине се углавном користи за хируршке одећу, дезинфекцију просторије носио заштитну одећу, са лако биоразградиве, не чистите, хигијена и сигурност, Дакле, као "САРС" и "птица грипа" Дошло је до и водоотпорна заштитну одећу, направљен од тканине која није тканина има добро тржиште изгледе. Тренутно само неколицина компанија на воду средство против комараца довршења проучавају се, али то не добија воду средство против комараца ефекат, тако да није спремна за великог обима индустријске производње нонwовен тканине.

Средство против комараца воде агента који садржи средство против комараца флуора уље и да ли не утичу на оригиналну стил, брзо расла у популарности и намаз, постао мејнстрим тканина воде средство против комараца довршења агента у бебу. Ова успешна апликација од флуора који садржи хидроизолацију агенте ДФ. 3000 спунлаце нон-тканина од полиестера тканине воде средство против комараца довршења, након тестирања нашли да воде средство против комараца перформанси, нашли и у воду средство против комараца агенте додат поливинил алкохола (ПВА) може да превазиђе мане фастнесс боје да воде средство против комараца перформансе и не могу узети у обзир.

1 део

1 . 1 материјал

Од полиестера исплео напуњене кофлином, модел У31665 (Дћућанг Синхуа папир Холдингс Лимитед).

Бели , ДФ-3000 флуора који садржи хидроизолацију агента, емулзије Викли цатиониц, пХ вредност од 4. 0 ~ 5. 0 (1% солутион), првенствено воде неспособност да се раствори, састављена од флуора органска једињења; Орао штампања боја, плава, Суперфине прах дисперзије агенте, нониониц скроб корице и модификација од фосфатних моноестер скроба и аниониц; поливинил алкохола (ПВА).

1 . 2 пута

1 . 2. 1 воде средство против комараца довршења

Умочи тутњање (израз 70%-180) је претходно сушење (120-130 оЦ) печење (160 ~ 180 ℃, л ~ 3 мин). ДФ. 3000 однос Разблаћени разблажити дејонизованом воде.

1 . 2. 2 теста нивоа воде

У складу с ГБ/т 47,451 л997, тако воде тестира метод за нивое воде средство против комараца тест који није тканина тканине.

1 . 2. 3 вода додатне тестове

Тканине за војну борбу против одеће и неки бродови захтева не само за дисање овде али тканине могу неког одредјеног притисак да се осигура водоотпорни ј у мочвара представља и воду. У складу са ГБ 5553-1985, хидростатиики тест, за тестирање Ватроотпорни перформанси које нису тканина тканине.

1 . 2. тест фастнесс 4 боје

У складу са ГБ 3920-1997, отпорна на трљања и на фастнесс тестирање методе, за тестирање које нису тканина тканине фарбање.

2 резултати и дискусија

2 . 1 утицај масовне концентрације на својствима воде и вода средство против комараца довршења агенте са ДФ. 3000 односно, прављење 5, 8, 10, 20 г/л воде средство против комараца довршења агента за третман који не тканина тканине, пржи на на 130 ~ 135 ℃-3 мин, 170-175 ц печења 1 мин. тестирали својствима воде средство против комараца, резултати ће бити приказани у табели 1.