Дом > Новости > Садржај
Њихова правилна употреба методе чишћења марамице
Jan 27, 2016

1 , пешкир или крпу.

Је честа чишћења и одржавања алат, је се обрисала земља из прашина и приложене чланак, скоро свако домаћинство има неколико различитих ствари, чишћење и одржавање рад, само две врсте тканине, Наиме, мокром крпом и сувом меканом крпом. Захтеви за крпу: пескир, Памук квалитета, текстуре, паперјасте, меке, упија и јак. Величине обично 35x15ЦМ, боја је светло плаво, светло зелени, бели, итд.

Захтева да сура, мокре крпе су очигледно разлике:

(1 ) мокре тканине, док је у употреби, ниво потребан за ни_мпдд влажна је влажна, али је скроз мокра, Притегни који лије воду није дозвољена. Има два ефекта:

(1 ) обрисали површински прашину, не дозволи да се прашина у одржавању.

(2 ) обрисати површине мрља воде, воде, мокру крпу у површински напон воде одвод воде.

(2 ) сувом меканом крпом кад је био у употреби, по потреби, у употреби се налазе у влази да мокри да се замени. Своју улогу: обрисати површину на мокру крпу напустио након мокром блату, воду мрље и оствари циљ потпуно чиста.

Тканине у употреби пре савијања, преклопи, Умотајте поново. Њена околина је једну осмину, прво са првом једну осмину обрисати области, након загађења у прах, и затим отворите наборима од тканине, и онда обрисати унутар једну осмину, и тако даље.

Али у употреби ум на Палм страни је цист. Главни разлози су:

(1 ) брисање је мрље оставио у попа у прах, вода, земља може имати корозивне супстанце, није директан контакт са рукама.

(2 ) и држи руке чисте и није контаминирана блато, идем по прљаве површине. Након што је контаминирана крпе мора одмах замене, очистио, са детердћентом након десцалинг, испери чист, сува и хладна (кад чишћење, цисти да задржите крпе, вода квалитета, морате да користите прљави чишћење тканине или отпадне воде). Савити ручник на 1 / 4, а онда да се уселимо у једну осмину, брисање из прашине на површини објекта у секвенцијалном редоследу; чишћење процеса: обратите пажњу на то да задржите своје пешкире и воду за чисту, опери убруса.