Дом > Новости > Садржај
Добар начин да се неочекивано чишћење марамице: Ствари за кухињу
Jan 27, 2016

Тканине је најчешћи ствар у нашој кући, радити послове, апсолутно није то урадио, обрисати столице, чишћење шпорету, опсег Худ, фрижидер, електрични апарат и тако даље и тако да се увек треба много тканине, најтеже је вероватно кухиња крпу да поспремим, зар не?

Због све договоре и уље, да би избегли неуредној јако масну. Под нормалним околностима, користимо детерџент очистио више пута, и онда да наставите да користите, али понекад, марамице, бескористан за неколико дана, тешко ти се отарасити ознаке.

Начин чишћења марамице:

(1 ) убаци ми пескир лонац пун воде, а затим поставите јаје у, Цоок је отворио, отворите поклопац и кува за 6 минута.

(2 ) уклоните и исперите хладном водом и обесите сув.

Супер прича као навијена:

** Да скува тканине, довољно је око 5 метака. Обично без љуска јајета, могуће је прикупљати, није битно. Осим већ марамице, ти и поспреми воду или шоље (сломљено јаје љуска у боци, додати малу количину воде, Затвори поклопац, настави након тресе, испери водом, Оиистижељ скала).

** Сваки пут завршили смо јаја, љуске јајета зидова, оставио слој беланце, беланце инхибаторе, могла да кроја, цист бели, то могу да играју одлучујућу улогу.

** Крпу, у принципу, најбоље могу то једног дана и опрала и заменио једном недељно или две недеље. Али у овом случају, је већ истрошен, тако да смо користили пилетина јаје је прокувам, бели или поред Дезинфекција, и да се смањи отпад.

** У потпуности сува после сваке вељерницу, тако да то није лако за узгој бактерија. Блокирана у ваздуху и сунцу