Дом > Новости > Садржај
Чишћење марамице најбољем светлу јасно може да се утврди
Jan 27, 2016

Тканина је врло једноставно, да се користи за спремање; крпа је потпуно комплексног да користе, ако се користи правилно, постаће бактерија шири од стране медија.

Конкретно , у одори чувати одговарајуће флексибилности, цистоца, није савршен и требало би парализоване лепљиви, посебно треба да неће појавити очигледно није чист утискују. Предложити да би људи требало да буде третирано тканине, чишћење, да одлучите да ли је потребно да се замени, најдаље што је могуће у два или три месеца. Посебно чести контакт са прибор, униформу, али да у року од седам дана или тако, Додај мало соде у кипућој води кухати Кук, на мање од 5 минута.

Након сваке употребе, да темељито чишћење уз помоћ детерџента, и Испери. Заменик директора у Кини превенцију болести и контролу заразних превенцију и контролу болести је рекао да је Лу баца клетву, чишћење крпе, поред сунца стерилизацију, може такође бити натопљен микроталасна, два или три минута у микроталасној Дезинфекција високог ватром. Ако вам је потребно више нивое здравља, можете да користите који садрже хлор средства за дезинфекцију, 250 мг по литри воде, потопила за 30 минута или више.

Препоруке приликом бирања крпу, можете да притиснете употребу да бисте изабрали прави материјал. На пример, осим супермаркета продати специјална чишћења ствари, кухињске крпе такође можете традиционалне цхалина, деконтаминацију и заштите животне средине. Крпа се може користити у друге сврхе, као што је памук, који није тканина материјал, иако је сада тамо брзо папирне марамице је лако, али то неминовно ће производити неки отпад.

Коначно , када бирате крпу, покушајте да изаберете светлу боју за добро. На пример, неки дом као меко, бело платно као пешкире, чист и дефинитивно нема проблема; Неки људи истресаљ јер је био мрак, земља се не виде, то је тешко да буду чисте. Поред тога, у односу на тамно, светло тканином, хемијске боје такође ће бити смањен, посебно контакт стоног тканине и храну, него и да одаберете беле.