Дом > Новости > Садржај
Чишћење марамице карактеристика производа
Jan 27, 2016

1 , брзо уклањање уља: направио са растворљива влакна, могу долазе у контакт са масна супстанца брзо апсорбовање, али немам за трљање површине гребати маст и такође смањити трење добро извана.

2 , високе перформансе микро-прах волумени: јединствени усисне волумени када си обрисала на површину, повећање контаката област, блато и прашину усисавање волумена брзо и ефикасно и да је сакријем, избегавајући секундарног загађења и оштећења, и без употребе детерџената.

3 , прање метод: ефекат поновљене веш, дрћи непромењене.

4 , посебно равна влакна: јединствени равна влакна ефикасан усисне обим земље и прашине, циркуларна влакана од уобичајеног равна земљу, уместо да су стигли, то је тешко ефикасно уклонити блато и прашину, али такође

Резидуални длаке.

5 , свестраност: можете обрисати ДСЛ, ПСП случај и екран, ЛЦД екран, компјутер и ТВ мониторе, камере, Објективи, прецизне инструменте, аутомобили и оптички ставке. Као партнер многих познатих брендова, са својим врхунског квалитета и услуга да бисте били сигурни за запослене професионални здравље и сигурност околине и бољу будућност!