Дом > Изложба > Садржај
Нон -тканина тканине индустрије у Кини је формирала цијели ланац
Jan 28, 2016

Новинара сазнала из форума, Кина има потпуни кофлином индустрија ланац да постане светских највећих произвођача тканина која није тканина, у наредних десет година, ће одржати висок раст.
У Кини индустријске текстилне индустрије асоцијација статистици, 2014 године, стопа раста економске додатну вредност текстилне индустрије у Кини је само 7%, ниже него национални раст БДП-а, индустријског текстила, укључујући нон-тканина тканине према 11,7% раста водио у текстилној индустрији, и постати нови економски раст Пољак. Ли Лингсхен је председник Удружења рекао, брзи раст индустрије која није тканина тканине профитирала на велико домаће тржиште потражње и индустрија наука и технологија напредак. 2014 кинески нон-тканина тканине за производњу достигла 4.36 милиона тона, што је повећање од 12,2%, приход предузећа изнад одређена величина, раст укупне зараде од 13.73% и 6,28%, односно, 6.06% на индустрију профитна маргина, 44.2% раста у основно средство инвестиције и раст извоза 17.2%, ови индикатори одражавају добар замах развоја индустрије.
Здравље је важно за апликације које нису тканина тканине. Кина је произвођач за једнократну употребу хигијену, која покрива женски хигијену, пелене за бебу, за одрасле Инконтиненција производа и марамице. 3 2014 ових производа у извозу у Кини ценио више од 1,5 милијарди долара, други само у Немачку као други највећи извозник на свету. Медицински текстил наше земље, углавном концентрисане у релативно низак технолошки садржај медицинске заштитне и здравствене залихе. Хируршка конац, вештачка васкуларни имплантати и вештачке органе због уназад технологија и индустрија баријере и других разлога, је био у фази основна истраживања, као и у биомедицинских текстил са високим додатну вредност материјала јаз са развијеним земљама.
Новинарима у интервјуу, који није тканина тканине индустрије у Кини, у поређењу са развијеније земље, предност углавном фокусирана на производњу и производних процеса, празнине, углавном у развој производа, маркетинг, промоцију и тако даље. Стручњаци је сугерисао да како би решили те проблеме, смањење раскорака између Кине и развијених земаља, владама, индустрија организација, истраживачких установа и предузећа да раде заједно у иновације технологија и индустрија сарадњу, индустрија конвергенције и креативан, заснованих на тржишту аспекте раде заједно за промоцију технолошког напретка и индустријску трансформацију а надоградња индустрије.