Дом > Изложба > Садржај
Нон -тканина је помно прате у индустрији заштита животне средине
Jan 28, 2016

Нон -тканина тканине да држи корак са темпом индустрије заштите животне средине. "Дванаест и пет" план, који је рекао: "два" социјална конструкција, промовише зелена просперитет. Промовише чисте енергије, низак угљен индустрије као што су заштита животне средине, унапређивање лоw-царбон технологије. "Дванаест и пет" Почетни године, који нису тканина тканине као еколошки производи године уведен бум.
Нонwовен развој технологије је почео у 1980-ог века, Просечна годишња стопа раста достиже чак 28%, постала је нова индустрија у Кини текстилне индустрије, производи су широко распрострањена у филтер, медицинску негу, санитарни, здравствене заштите, индустријских, пољопривредних, грађанским и хидрауличне инжењеринг, грађевинарство, декорацију куће и свим животним. Према 2010 1 новембра нон-тканина индустрије главни приход 54,6 милијарди јуана, што је повећање од 30.2%, стопа раста је повећана за 2009 у 18%; укупан профит од 2.8 милијарди јуана, што је повећање од 56.6%, нето продаја је достигла 5,1%, била је 0,2% већа него годину дана раније, већи од текстилне индустрије просечан 0.4 одсто.
Са унапређивањем свест људи о заштити животне средине, као и разну финални производи укључују употребу еколошки производи као сировина, а који не-тканина са тачно овим. У 2011 години, у индустрији која није тканина ће постати велика индустрија, висок раст моментум ће, како се очекује, наставити. Данас , технологија која није тканина постаје зрелији, тржиште постаје, оригинални производи се извозе у иностранству има приоритет у највише да тканина тканине произвођача, али сада, потражња на домаћем тржишту за производе који нису тканина тканине се знатно поправила, развијање домаћег залихе је постао више ствари узети у обзир.