Дом > Изложба > Садржај
Домаћинство чишћење марамице одговарајуће методе и савјети
Jan 28, 2016

Опште људи није посебно фокусирана на крпу за чишћење је, да мале серије у yиqиан од тада као да је не за чишћење крпу од, yиqиан идеје ионако прање и опери није чист, надаље није посебна од опазити он, чишћење компанија стручњака да сам рекао ово је грешке у режиму мисли, смо ако не стави крпу чишћење чисте речи , на вољу води бактерија је оставио у крпе Сханг, смо са крпа од тада на дрћимо се на другом месту.
Тако данас делимо неке добре савјете чишћења крпе.
Сирово јаје љуске за чишћење тканине
Корак је на прави начин: сирове љусци јајета и воде крпу, скуван, Кук на пет минута по отварању, затим чист би било лепо. Најједноставнији и најбржи начин је да користите посебан детерџент и онда опери па са водом.
Метод је једноставан, али многи људи раде је, мала нада да живимо здрав.
Чишћење савјети: домаћинство тапните на ставку користећи дугу црну оксид и досадан, препоручљиво је да суву крпу умањила са чистим брашно да очистиш славина, након брисање помоћу мокром крпом, и онда обришеш опет крпом сув, понављати и више пута, Црна Тапните да бисте вратили светло и неће оштетити металних површина, брисање са цигаретом асх моће да оствари врло добре резултате.
Можете да користите сирће или амонијак опрати славину, можете да уклоните горњу маст и блато, соли и воде решење може да се користи и опрати. Као што користите пасту за зубе на сувом меканом крпом када чишћење славина више пута брисала сувом крпом, можете постићи жељене резултате, домаћих радника у процес чишћења је завршена, на славину спреј је најбољи начин сто одбор восак, обрисати искрен са огромном, а сјај ће бити дуже.