Дом > Изложба > Садржај
Бескрајна спунлацед кофлином
Jan 27, 2016

Много година, спунлаце кофлином тржиште је скоро постао синоним марамице. Технологију плима и осека као марамице за тржиште скоро ретровизори, када марамице за развој тржишта, спунлаце који не тканина тканине такође се шири и када успоравања раста марамице, и инвестиције у том успоравању нонwовен технологију.

Ово је хвала у великој мери марамице за тржиште заснованих на потражњу. Потрошачи у свакодневном животу сада има многе врсте марамице све неопходно. Из испробана и проверена марамице на спрату чишћење као што су прелети марамице и чишћење или третман лица чишћење марамице, који су дубоко укорењени, спунлаце који не тканина тканине ће наставити да буде темељ на тржишту. Према статистици индустрије, да расте у годишњи стопа раста на тржишту у последњих неколико година је довела велики произвођачи повратак на инвестицију.

Марамице су и даље напунио главна покретачка снага на тржишту, која је у протеклој деценији да одржи курс траје година раста. Узимајући у обзир главни потрошачи производа-тхе величине средње класе, видимо да нема разлога за овај раст ће успорити, а очекује се да ће се на тржишту проширити рапидно у наредним деценијама.