Дом > Изложба > Садржај
Невероватно Антибактеријске кофлином!
Jan 28, 2016

Разне врсте епидемија свуда около и убрзано повећање тржишта потражње за антибактеријску кофлином, антибактеријска својства кофлином материјала такође изложио виших захтева, развој добре антимикробну и антибактеријска својства кофлином постали су нон-тканина један од вруће теме у пољу са побољшање животног стандарда народа и побољшање здравља свести, посебно у последњих неколико година.
Антибактеријска влакна уздизање области индустријског текстила је употреба физичке или хемијски метод има способност да инхибирати раст бактерија супстанци у површинске и унутрашње антимикробну агенти не само лако отпасти на влакна, већ и кроз ширење влакнастих унутрашњу равнотежу, антибактеријско дејство држање за дуго времена. Нонwовен тканине са свој јединствени природни антимикробну функција приступ у индустрији пажњу.
Ткани тканина прераде чисто Цхитосан влакана, и свог инхибиторни механизма ми је сложена, различите организми имају различита режима деловања, основни механизам је на следећи начин:
Прво , Цхитосан антимикробну ефикасна група је-НХ3 +, са позитивним наелектрисањем, са негативним експлозив на површини од бактерије, због неутрализација реакције између позитивних и негативних пуњења, оштећује интегритет бактеријски ћелијски зид и промена на микробне ћелијске мембране флуидност и Пропустљивост, тако да се бактерије могу да расту до бактеријске смрти, свира антибактеријски ефекат.
Друго , Цхитосан је растворљива у слаба киселина (укључујући зној), формирање цатиониц полимер флоццулант, густа на површини бактеријске ћелије, формира слој густе полимер мембране, одсекао транспорта хранљивих материја у ћелијама, спречавајући излучивање од метаболите, што је довело до бактеријске метаболички поремећаји, игра је антибактеријски ефекат.
Треће , када Цхитосан концентрација је довољно високо, то активирати бактеријски цхитинасе активност сама по себи, што је навело изражавање цхитинасе непотребни, који оштети бактеријски ћелијски зид и свира антибактеријски ефекат.
Четири чисто Цхитосан влакна селективно Хелати металних Јона на микробне раст је одиграо кључну улогу, како би се инхибирати раст микроорганизама, дејства.
Цхитосан је предност је његов антимикробну, антибактеријско, али без стерилизације. Постоје многи микро-организми на кожи људског тела. Трајно транзицију флора, флора и штетне бактерије заједно чине салдо у људском микробне екологије, ако убијеш ове микробе из уништавање равнотежу микроорганизама, штетни за људску кожу. Ефекат Цхитосан је антимикробну и антибактеријских, чиме се ремети раст и репродукција штетне бактерије.